Candidaţi de nota cinci la postul de secretar la Cărbuneşti

Niciunul dintre cei trei candidaţi pentru funcţia de secretar de oraş <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la Târgu Cărbuneşti nu au reuşit să ia peste şapte la concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Postul va fi în continuare ocupat de Alina Dăianu, juristă în cadrul primăriei, chiar dacă nu a obţinut punctajul necesar.

Postul de secretar de oraş din Târgu Cărbuneşti i-a dat multe bătăi de cap primarului Mazilu care deşi a cerut organizarea concursului pentru ca în sfârşit să aibă titular pe funcţie, niciunul dintre cei trei candidaţi nu luat note peste şapte. „Rezultate slabe la concurs, note sub şapte, cerinţele au fost deosebite însă subiectele nu au fost foarte grele. Eu am o vorbă şi ştiu că arta secretarului este să ştie unde să cauţi. În prezent postul este ocupat provizoriu prin dispoziţia ordonatorului principal de credite”, a declarat Mihai Mazilu, primarul din Târgu Cărbuneşti. Pentru funcţia de secretar de oraş a concurat atât Alina Dăianu, juristă cât şi Alin Vlăduţ, consilier juridic tot la primărie. Un candidat surpriză, despre care nici primarul nu a ştiut a fost un poliţist comunitar din Târgu Jiu. „Ştiu că au fost trei candidaţi, despre al treilea nu ştiu, doar zvonuri ce au fost”, a adăugat primarul.

Alina Dăianu, actuala secretară a primăriei, a luat numai 55 de puncte la proba scrisă însă spune că va concura ori de câte ori postul va fi scos la concurs. „A fost un eşec, am luat 55 de puncte. Ocup această funcţie din 2008 şi voi participa de fiecare dată când voi avea ocazia. A fost o perioadă în care nu am fost plătită pentru că ocupam şi această funcţie însă acum sunt plătită”, a declarat Alina Dăianu, secretara oraşului Târgu Cărbuneşti.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: