Gorjean arestat pentru că a încercat să mituiască polițiștii

Un gorjean, prins beat la volan și fără permis, a încercat să mituiască cu 400 de euro polițiștii din Dolj. judecătorii au decis ca acesta să fie arestat la domiciliu, fiind acuzat de dare de mită, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Pe 21 mai, în comuna doljeană Melineşti, un gorjean din Crușeț a fost depistat de poliţişti conducând băut şi fără permis. 

„În data de 21.05.2022, în jurul orelor 22.30, pe raza comunei Melinești, un echipaj de poliţie rurală format din doi agenți de poliție din cadrul Poliției Municipiului Craiova – Secția 1 Poliție Rurală Melinești a depistat în trafic un conducător auto, care nu deținea permis de conducere.
În urma opririi autoturismului, lucrătorii de poliţie au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul Drager Test, rezultând 1,1 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care l-au condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde i-au fost prelevate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, au precizat oamenii legii.

Pentru a scăpa de dosarul penal, el ar fi încercat să mituiască cu 400 de euro agenţii de poliție.

„Pe timpul derulării acestor activități, conducătorul auto a promis oferirea sumei de 400 euro echipajului pentru a nu i se întocmi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și fără permis de conducere.
Agenții de poliție au refuzat propunerea conducătorului auto şi au anunțat organele judiciare din cadrul DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj”, au mai explicat ofiţerii anticorupţie, citați de gds.ro.
Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Acesta a dispus efectuarea unei acţiuni de prindere în flagrant.

Vizualizări: 4,081

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: