Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorjean de 43 de ani, răpus de Covid

Un gorjean de numai 43 de ani, stabilit în Capitală, a fost răpus de Covid. Vestea a fost dată de Marius Vlaicu, președintele Crucii Roșii Gorj, care s-a confruntat și el cu boala.

"Am aflat cu tristete de la un prieten din Bucuresti ca acest virus COVID-19 a mai facut o victimă, pe prietenul meu EMILIAN TOBĂ, în vârstp de doar 43 ani, originar din Comuna Bălești, Judetul Gorj, absolvent al Liceului Industrial "Ecaterina Teodoroiu" Tg-Jiu si al Universitatii "Lucian Blaga" Sibiu, care lucra in Bucuresti, la Autoritatea Nationala pentru Protectia Mediului-Fondul de Mediu. Emilian a avut Covid, a fost internat in spital, s-a externat din spital, fiind negativ, si dupa 3 saptamani a facut accident vascular si a decedat. Am fost buni prieteni si am activat impreuna la Organizatia de Tineret a (PDSR)-PSD GORJ in perioada 1996-2004, dupa care el s-a stabilit in Bucuresti. Ai plecat mult prea devreme prietene spre o lume mai buna. Drum lin printre stele! Sincere condoleante familiei! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, prietene!", a fost mesajul lui Marius Vlaicu.

Vizualizări: 6,828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: