Soți agresivi, evacuați din case

Polițiștii gorjeni au emis, ieri, două ordine de protecție împotriva a doi soți violenți. O femeie, de 45 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, a reclamat că a fost agresată de soț. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 45 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a geloziei, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.  Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile.

Tot în aceeași zi, polițiști din cadrul Secției 3 Poliţiei Rurală Motru au fost sesizaţi de către o femeie, de 32 de ani, din comuna Cătunele, care a reclamat că, în timp ce se afla pe raza municipiului Motru, a fost ameninţată cu acte de violenţă şi lovită de către soţul său, de 38 de ani, din comuna Floreşti, județul Mehedinţi.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare și violență în familie.

Totodată, polițiștii au dispus măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile împotriva bărbatului, căruia i s-a interzis să se mai apropie la mai puțin de 50 de metri față de victimă sau de locuinţa acesteia.

Vizualizări: 1,113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: