Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorjean transportat cu elicopterul la București

Un bărbat din satul Bâltișoara al comunei Runcu a fost transportat ieri după amiază de urgență cu un elicopter SMURD spre București. Gorjeanul a ajuns mai întâi la spitalul județean de urgență din Târgu-Jiu în stare gravă, după ce un copac l-a lovit în cap. Medicii l-au diagnosticat un traumatism cranio-cerebral grav și a fost transportat în stare de inconștiență la București.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani din satul Bâltișoara a fost ieri de dimineață în pădure pentru a se aproviziona cu lemne de foc pentru iarnă. Gorjeanul a tăiat material lemnos din propria pădure situată pe Muntele Cruci, când un arbore l-a lovit drept în cap. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj și, cu sprijinul salvamontiștilor, au reușit să-l transporte pe bărbat la spital. Din cauza stării grave în care acesta se afla, medicii gorjeni au decis să-l transporte cu un elicopter SMURD la un spital din București. „Bărbatul în vârstă de 43 de ani se afla în pădure dumnealui ca să-și ia lemne de foc pentru iarnă. A tăiat un copac și din dezechilibrul acestuia s-a rupt o creangă și l-a lovit în cap. Au venit la fața locului salvamontiștii și medicii de la ambulanță și SMURD, care s-au urcat pe Muntele Cruci și l-au luat. Intervenția a fost una relativ ușoară pentru că bărbatul se afla în apropierea unui drum forestier”, a precizat primarul din comuna Runcu, Adi Câmpeanu.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: