Gorjean violent, trimis după gratii. „Te omor, panarama dracului, nu scapi din mâinile mele”

Un bărbat de 33 de ani, din comuna gorjeană Bălănești, cu antecedente penale, a ajuns după gratii. „Calu” și-a amenințat cu moartea fosta iubită, mama copiilor săi, peste care a intrat noaptea în casă, ignorând ordinul de protecție emis pe numele său. Deși victima și-a retras plângerea pentru amenințare și violare de domiciliu, bărbatul a fost condamnat la câteva luni de închisoare, în regim de detenție.

Cătălin și-a terorizat fosta iubită. Femeia a fost lovită cu pumnii și picioarele și amenințată cu moartea. Pentru asta a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 6 luni, timp în care bărbatul nu avea voie să se apropie de fosta iubită și nici să ia legătura cu aceasta prin telefon, facebook sau în orice alt mod.

Tânărul nu a rezistat prea mult tentației și, într-o noapte, i-a adresat mesaje de amenințare pe o rețea de socializare. Două ore mai târziu, în toiul nopții, bărbatul a intrat în curtea femeii și a amenințat-o cu moartea, dacă nu vor relua relația, încălcând astfel ordinul de protecție.

„În jurul orei 02:09, partea vătămată s-a trezit în timp ce inculpatul împingea fereastra camerei din partea de sud a casei și i-a cerut să o deschidă, în caz contrar urmând să o spargă. De frică, persoana vătămată a deschis ușa și a fugit, țipând, spre drumul public, însă nu a reușit să iasă din curte, întrucât inculpatul a prins-o cu brațul de gât, în dreptul porților de ieșire. Persoana vătămată a început să plângă și i-a spus inculpatului să o lase în pace, timp în care copiii s-au trezit și au început să plângă. Inculpatul a părăsit casa persoanei vătămate, după ce aceasta i-a spus că a sunat la poliție”, este descrisă situația în dosarul cauzei.

În ziua incidentului, bărbatul gelos s-ar fi plâns polițistului din sat că nu se va lăsa până nu o omorî pe mama copiilor săi. „O omor, panarama dracului, este o prostituată și știu cu ce se ocupă, și poți să mă arestezi, dar din mâinile mele nu va scăpa”, a spus agresorul, deranjat de faptul că femeia are o altă relație.

„Calu” a fost condamnat la o lună de închisoare pentru încălcarea ordinului de protecție. Bărbatul a ajuns după gratii, având o condamnare anterioară pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Cum noua infracțiune a fost săvârșită în termenul de supraveghere de 2 ani, instanța a revocat amânarea aplicării pedepsei de 3 luni închisoare și a dispus aplicarea și executarea acesteia. Într-un final, bărbatul s-a ales cu pedeapsa de 3 luni și 10 zile, pe care o va executa în regim de detenție.

Sentința definitivă a fost pronunțată pe data de 10 mai.

Vizualizări: 11,972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: