Gorjeanul Gabroveanu a câştigat în trei reprize la Gala The One din Germania

Gorjeanul Alex Gabroveanu a reuşit să se impună în doar trei reprize în meciul susţinut sâmbătă  împotriva columbianului Epifanio Mendoza Galceran Diamante. Gala The One II a avut loc în oraşul german Rastatt.

Târgujianul Alex Gabroveanu, care boxează la profesionişti în categoria super- greiilor, a avut nevoie de doar trei reprize pentru a câştiga partida susţinută sâmbătă, la Rastatt, în Germania, împotriva columbianului Epifanio Mendoza Diamante. Campionul european și intercontinetal al GBU, Alex Gabroveanu, a dominat în totalitate meciul iar Diamante a  cedat fizic în repriza a doua şi l-a luat aproape toată repriza în braţe pe Gabroveanu. În repriza a treia, Alex Gabroveanu a tranşat victoria cu câteva lovituri care l-au făcut pe Diamante să oprească meciul.

Diamante are 44 de ani şi primul lui meci a avut loc în anul 1999. Columbianul avea un moral bun înaintea acestui meci şi câştigase de trei ori până să boxeze împotriva lui Alex Gabroveanu.

Alex Gabroveanu, boxerul de 31 de ani din Târgu Jiu, a devenit un nume în boxul super-greiilor iar până în prezent acesta a disputat 13 partide, iar 12 dintre meciurile respective le-a câștigat prin KO. Gabroveanu este campion european și intercontinetal GBU iar staff-ul românului este format exclusiv din tehnicieni români. Marian Tobă, Valentin Silaghi și fizioterapeutul, Sorin Crețan sunt oamenii care se ocupă de talentatul boxer din Târgu Jiu. Obiectivul lui Gabroveanu este să ajungă campion mondial la super-grei.

Vizualizări: 415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: