Gorjeanul înghițit de apele Mării Negre, dat dispărut după două luni

Tânărul de 24 de ani dispărut în apele Mării Negre acum două luni și jumătate a fost declarat dispărut la poliție. În tot acest timp, trupul lui Marian Gagiu nu a ajuns la mal, iar unii prieteni își păstrează speranța că ar putea fi în viață.

Poliţiştii din Constanța au anunțat, vineri, că au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui DUMITRU – MARIAN GAGIU, de 24 ani, din municipiul Târgu – Jiu, județul Gorj.

"La data de 13 august a.c., în jurul orei 13.00, bărbatul a intrat în apele mării, în dreptul unui hotel din stațiunea Olimp, fără a reveni la mal.

SEMNALMENTE: Înălţime 1,83 m, păr brunet, tuns scurt, prezintă o cicatrice de aproximativ 10 cm pe gamba piciorului drept.

La data dispariției, acesta purta pantaloni scurți de culoare închisă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția stațiunii Neptun, tel. 0241.502.439 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364 int. 20005", a anunțat IPJ Constanța.

Un turist a văzut când valurile l-au luat pe Marian Gagiu, a încercat să îl salveze, dar nu a reușit. Trupul acestuia a fost căutat atunci și cu scadandri, dar în zadar.

Vizualizări: 7,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: