Gorjeanul „Yellow” face Paștele în Penitenciarul Oradea!

Bărbatul de 34 de ani din Târgu Jiu, arestat preventiv încă din toamna anului trecut într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT Oradea, face Paștele în același loc în care a serbat și Crăciunul. Ion Badea, cunoscut drept „Yellow” printre clienții săi din Bihor, le-a cerut judecătorilor să fie plasat în arest la domiciliu, dar magistrații i-au respins cererea.

În plus, magistraţii au constatat și legalitatea rechizitoriului întocmit de către procurori, ceea ce presupune că de acum încolo procesul poate să înceapă, prin aceiași sentință fiind menținută și măsura controlului judiciar pentru Ramona Minodora Sucea, prietena gorjeanului.
„Menţine măsura arestării preventive privind pe inculpatul B. I, aflat în prezent în Penitenciarul Oradea, luată prin Încheierea nr.181/DL/18.09.2015 pronunţată de Tribunalului Bihor, în baza căruia s-a emis mandatul de arestare preventivă nr. 67/2015. În baza art. 348 alin 2 Cod de procedură penală, raportat la art. 207 alin 4 şi 7 Cod de procedură penală menţine măsura controlului judiciar privind pe inculpata S.M. R, dispusă prin ordonanţa din 30.09.2015 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie –DIICOT Serviciul Teritorial Oradea. În baza art. 242 alin. 2 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, cererea formulată de inculpatul B.I privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsură arestului la domiciliu”, se arată în decizia instanței bihorene, care nu este definitivă.
Badea și prietena sa nu sunt singurii inculpați din acest dosar, alături de ei mai fiind trimiși în judecată de către anchetatori alți 11 tineri bihoreni, clienți ai gorjeanului. „Yellow”, ajutat de fizicul său, fiind absolvent al Liceului cu Program Sportiv din Târgu Jiu, își procura drogurile de la Timișoara în câteva luni reușind să devină cunoscut în Oradea, el găsind suficient de mulți consumatori de canabis încât să creadă că va face bani mulți din așa ceva. Ghinionul său a fost reprezentat de faptul că și ofițeri antidrog sub acoperire s-au dat drept clienți ai acestuia, în cele din urmă, gorjeanul sfârșind cu cătușe la mâini, cătușe de care nu va scăpa nici primăvara aceasta, după cum stau lucrurile în dosar.

Vizualizări: 235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: