Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorjeni amendaţi pentru că traversează strada aiurea

Aproape 50 de gorjeni au fost sancţionaţi de poliţişti în doar o oră pentru că au traversat diferite străzi din municipiul Tâgu Jiu prin locuri nemarcate. Agenţii rutieri au organizat o acţiune de control şi prevenire, o campanie de acest gen derulându-se la nivel naţional. Poliţiştii, însoţiţi de jurnalişti, au rămas în stradă circa o oră, timp în care, în diferite locuri, zeci de persoane au traversat de pe un trotuar pe celălalt fără să ţină cont de prezenţa oamenilor legii şi a lipsei vreunei zebre pentru pietoni.

Inspectorul Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj, spune că, la finalul acţiunii de control, nu mai puţin de 46 de persoane s-au ales cu amenzi cuprinse între 2 şi 3 puncte, ceea ce înseamnă amenzi ce au valori de 120 sau 180 de lei. Sancţiunile pot fi contestate în instanţă, ele nefiind primele aplicate de poliţiştii gorjeni. Aceştia au amendat de la începutul anului şi până acum nu mai puţin de 540 de gorjeni. Campania de sancţionare a pietonilor va continua şi în perioada următoare, poliţiştii spunând că unul din cinci accidente produse în 2008 a fost generat de faptul că oamenii continuă să treacă strada prin loc nemarcat şi fără să se asigure.

Vizualizări: 67

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: