Gorjeni băuți la volan

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti Jiu au depistat marți în trafic un bărbat de 48 de ani, din localitate, în timp ce conducea, pe raza oraşului, un  autoturism, având o concentraţie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

În aceeași zi, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au depistat în trafic, un bărbat de 43 de ani, din comuna Turburea, în timp ce conducea un autoturism de pe raza localităţii, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul avea o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența alcoolului.

Bărbaţii au fost conduşi la spital pentru recoltarea probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. (A.A.)

Vizualizări: 1,514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: