Gorjeni prinși la braconat

Doi tineri din comuna gorjeană Țânțăreni au fost prinși la braconat în județul Dolj. Un paznic de vânătoare a sesizat poliția cu privire la faptul că, pe un fond de vânătoare din comuna Secu, mai multe persoane, care se află într-un autoturism, braconează cu ogari.

Poliţiştii din Filiași au mers la fața locului și au pornit în urmărirea autoturismului.

Braconierii au aruncat, din mers, trei saci în care se aflau două exemplare de căprior și un iepure, mașina deplasându-se către judeţul Mehedinți.

Autoturismul a fost blocat în apropiere de orașul Filiași, în mașină aflându-se doar tânărul de 26 de ani. “Cu ocazia controlului autoturismului au fost identificaţi doi câini din rasa ogar, aceştia fiind lăsați în custodia paznicului de vânătoare, autoturismul fiind indisponibilizat pentru cercetări”, transmite IPJ Dolj.

Tânărul a fost reținut 24 de ore, ulterior fiind identificat și pasagerul autoturismului, un bărbat de 31 de ani, tot din localitatea Țânțăreni, județul Gorj.

Cei doi bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi care a dispus măsura controlului judiciar față de aceștia.

Vizualizări: 2,659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: