Horoscop

Valabil pe 24/25 august

Berbec: O să aveţi cu ce să umpleţi timpul liber, ca să vă consumaţi surplusul de energie, să vă eliberaţi de stres, ca să fiţi fresh.

Taur: Poate vă gândiţi, totuşi, la un parteneriat de afaceri, ca să vă meargă mai bine financiar, să puteţi rezolva problema facturilor mari.

Gemeni: Se poate să vă duceţi, în sfârşit, la prietenii care v-au invitat la ei acasă în străinătate, sau chiar şi în ţară şi o să fie o gură de oxigen după atâtea eforturi.

Rac: E posibil să se-adune mai mulţi bani în cont din activităţile colaterale şi să strângeţi un capital, să faceţi o investiţie, să plecați pe undeva în vacanţă

Leu: Vreţi să-ncepeti lucruri noi şi să vă faceţi remarcaţi prin calitatea muncii voastre şi chiar o să reuşiţi, pentru că aveţi toată susţinerea de sus din cer.

Fecioară: Vi se pot plăti nişte bani din urmă şi să lucraţi şi în plus, să vă luaţi suplimentele salariale care să vă ofere un confort financiar.

Balanță: S-au adunat multe treburi pe care e nevoie să le duceţi la bun sfârşit şi s-ar putea să vă mai ajute şi prietenii, cunoştinţele să preia ei din greutăţi.

Scorpion : O să vă bucuraţi de unele mici privilegii, poate primiţi o legitimaţie specială la un concert, un eveniment sportiv.

Săgetător: Întâlnire cu cineva de care o să vă lege o prietenie, ori poate o relaţie de cuplu şi care poate duce şi la căsătorie într-un an, doi

Capricorn: O să vă luptaţi poate şi mai mult pentru nişte drepturi şi chiar n-o să lăsaţi lucrurile în aer, o să apelaţi la avocaţi, impresari, agenţi să vă reprezinte.

Vărsător: E posibil să mai primiţi nişte bani din colaborări şi s-aveţi cu ce să plecaţi într-o vacanţă, fie şi doar în weekend, două, trei zile.

Pești: Se poate să reluaţi o negociere, ca să vedeţi dacă ajungeți la o înţelegere cu angajatorul, să ştiţi dacă merită să faceţi o schimbare sau nu.

Vizualizări: 713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: