Gorjeni trimişi acasă din străinătate, arestaţi sau morţi

Peste 150 gorjeni au fost arestaţi peste hotare sau trimişi acasă din cauza infracţiunilor săvârşite în anul 2010. Alte 6 persoane au murit în străinătate în urma unor accidente de muncă sau de circulaţie.

Peste 150 de gorjeni au fost arestaţi sau trimişi acasă din cauza infracţiunilor săvârşite peste hotare, în anul 2010. Majoritatea au fost prinşi în timp ce cerşeau sau furau prin Spania şi Italia. “În anul 2010, un număr de 80 de gorjeni au fost returnaţi din diferite ţări şi alte 73 de persoane au fost arestate în străinătate. Cele mai multe probleme au fost depistate în Spania şi Italia”, a declarat Marcel Lungu, şeful Serviciului Paşapoarte Gorj.

De asemenea, un număr de 6 gorjeni au decedat peste hotare în urma unor accidente de muncă sau de circulaţie. “Anul trecut un număr de 6 persoane au decedat peste hotare ca urmare a unor accidente de muncă sau de circulaţie. Pentru a-i aduce în ţară aparţinătorii lor au fost nevoiţi să plătească peste 10.000 de euro în funcţie de distanţa până în România”, a mai precizat Marcel Lungu.      

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: