Gorjenii pot cumpăra rovinieta electronică de la Poştă

Gorjenii au această posibilitate încă de la 1 octombrie, de când rovinieta electronică este obligatorie. În Gorj, numai şapte oficii poştale eliberează roviniete în format electronic. Valoarea acestei variază în funcţie de capacitatea autoturismului.

Târgujienii au posibilitatea să-şi achiziţioneze rovinieta în format electronic de la oficiul poştal 1, 4, 5 şi 6 precum şi de la oficiile poştale din Rovinari, Motru şi Târgu Cărbuneşti. „Omenii pot să-şi achiziţioneze roviniete electronice şi de la oficiile noastre poştale, avem şapte oficii care eliberează printre care oficiul poştal unu, patru, cinci şi şase din Târgu Jiu şi oficiile poştale din Rovinari, Motru şi Târgu Cărbuneşti”, a declarat Maria Dinoiu, director operaţional <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la Oficiul Judeţean de Poştă Gorj.

Odată cumpărată de la oficiile poştale, rovinieta electronică întră în baza de date a Companiei Naţionale de Drumuri şi de aici poliţia poate constata imediat dacă posesorii de autoturisme au sau nu plătită taxa de drum. „Valoarea acesteia diferă în funcţie de capacitatea autoturismului, cu cât este mai mare cu atât e mai scumpă. Orientativ, cea mai ieftină este de 120 de lei”, a adăugat Maria Dinoiu.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: