Grădiniță cu igrasie și ciuperci în pardoseală

Un primar din Gorj se gândește serios că este timpul să construiască o grădiniță nouă în localitate. În acest moment, în comuna Logrești sunt două unități de învățământ pentru preșcolari, care funcționează în clădiri vechi de un secol.

Autoritățile locale din comuna Logrești încearcă acum să găsească locul perfect unde va fi construită noua grădiniță. Investiția este bine venită în localitate, pentru că nu va duce lipsă de copii.

În prezent, la cele două unități de învățământ din comună sunt înscriși peste 40 de preșcolari. ”Vrem să stabilim o locație în apropierea primăriei. Voiam inițial să demolăm o școală veche care a fost închisă, dar este destul de costisitor. Cert este că o nouă grădiniță va fi realizată în comună, pentru că este foarte necesară în acest moment și mai ales în plină pandemie. Clădirile care adăpostesc preșcolarii sunt foarte vechi, au aproape 100 de ani și chiar dacă au mai fost reabilitate nu poți să scoți ciupercile din podea și să scapi de igrasie și mucegai”, a precizat Mihai Vochița, primarul din Logrești.

Investiția va fi realizată cel mai probabil cu fonduri prin Compania Națională de Investiții, pentru că bugetul local nu poate susține un astfel de proiect.

Vizualizări: 1,233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: