Post vacant de asistent medical

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, județul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de asistent medical la Secția Urologie.

Pentru participarea la concurs este nevoie de diplomă de licență în specialitate/ diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate/ diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare/ diplomă de absolvire a liceului sanitar cu durata de 5 ani sau echivalare de studii în specialitatea generalist/medicală.

De asemeneam este necesar un certificat de membru cu avizul anual al O.A.M.G.M.A.M. din România sau după caz adeverință eliberată de O.A.M.G.M.A.M. din România din care să rezulte că poate exercita profesia de asistent medical la data concursului.

Nu în ultimul rând, este nevoie de minimum 6 luni vechime ca asistent medical.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 8 ianaurie 2021, ora 16.00. Proba scrisă va fi pe data de 27 ianaurie, iar interviul pe 1 februarie.

Vizualizări: 5,448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: