Graure aşteaptă azi reconfirmarea la şefia CE Turceni

Mandatul de trei luni al actualului director general al Complexului Energetic Turceni, Octavian Graure, a expirat ieri, fără ca, până la terminarea programului de lucru, acesta să primească de la Ministerul Economiei vreo dispoziţie suplimentară pe această temă. Graure a fost numit ca director general interimar în urmă cu trei luni, când şi predecesorului său, Marian Motocu, i-a expirat perioada de interimat tot de trei luni. Ministerul Economiei nu i-a mai prelungit atunci lui Motocu mandatul, Octavian Graure fiind susţinut de PDL Gorj pentru a prelua şefia CE Turceni.

Graure ne-a precizat că nu are informaţii că ar exista o altă persoană susţinută politic pentru a-l înlocui, el considerând că problema sa va fi clarificată azi. "Eu am sunat la minister să văd ce se întâmplă şi am înţeles că este doar o chestiune de timp până când lucrurile se clarifică. Probabil vineri va fi emis ordinul de prelungire a mandatului şi cred că nu va fi nicio problemă din acest punct de vedere", a declarat Graure.

Complexul Energetic Turceni are circa 4700 de angajaţi şi a fost inclus de Guvern în viitoarea companie energetică regională Electra, din care mai fac parte complexurile energetice de la Rovinari şi Craiova, precum şi Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, Nuclearelectrica şi o parte din Hidroelectrica.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: