Neaţă modernizează biblioteca spitalului cu angajaţii unităţii

Renovarea bibliotecii Spitalului Târgu-Jiu este prima iniţiativă concretă a noului director Gheorghe Neaţă. Acesta vrea să-şi întâmpine colegii de Ziua Sănătăţii într-un loc modernizat şi de ieri muncitorii s-au apucat de treabă.

„Ne-am gândit să reabilităm biblioteca spitalului pentru că arată destul de rău, pot să spun jalnic. Am luat această hotărâre acum pentru că pe 25 martie vom sărbători Ziua Mondială a Sănătăţii iar aici vor fi organizate o serie de activităţi pentru a marca aşa cum trebuie această sărbătoare pentru noi, cadrele medicale. Aici vor fi ţinute şi anumite simpozioane dedicate tot acestei zile”, susţine Gheorghe Neaţă.

Pentru că este criză economică iar spitalul nu stă foarte bine la capitolul finanţe, Gheorghe Neaţă nu a angajat o firmă de construcţii pentru renovarea bibliotecii şi a decis ca lucrările să fie efectuate de meseriaşii spitalului. „Timpul este foarte scurt şi nu avem timp să organizăm o licitaţie pentru angajarea unei firme de construcţii autorizată ca să facă respectivele lucrări de reabilitare a bibliotecii. Nu stăm foarte bine nici cu fondurile, bugetul nu a fost încă aprobat şi în aceste condiţii am luat decizia ca de renovarea respectivei locaţii să se ocupe meseriaşii spitalului”.

În biblioteca Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu tavanul a început să cadă iar pereţii s-au înnegrit odată cu trecerea anilor. Aici nu s-au făcut reparaţii de când spitalul a fost dat în folosinţă, în urmă cu ani buni.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: