Greblă, pedepsit de Călinoiu pentru că vorbeşte aiurea

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, se dezice de afirmaţiile făcute de senatorul PSD Toni Greblă, care l-a contrazis pe managerul Complexului Energetic Oltenia spunând că societatea e pe pierdere, nu pe profit.

Călinoiu crede că Toni Greblă a vorbit fără să aibă un fundament şi a greşit. Din acest motiv, declaraţiile bazate pe nimic ale lui Greblă l-ar putea costa pe acesta o sancţiune, pe linie politică. „Activitatea din Complexul Energetic Oltenia nu va mai fi politizată. Este pusă în discuţie sub responsabilitatea sa. N-a reprezentat punctul de vedere al PSD-ului de niciun fel, ci probabil discuta din calitatea de parlamentar, eventual“.

Ion Călinoiu a menţionat că Ciurel are dreptare, CEO e pe profit. „Eu ştiu că managerul este unul care şi-a asumat responsabilitatea, nu se poate juca cu vorbele şi pentru ceea ce raportează este tras la răspundere. Ca atare, cele spuse de manager sunt cele care sunt reale“. Călinoiu mai spune că Greblă a dezbătut „presupuse idei pe care nu le stăpâneşti, neavând în faţă un document oficial“. Ion Călinoiu susţine că: „Domnul Greblă a agreat o conducere anterioară pe care a catalogat-o profesionistă. S-au schimbat datele problemei şi acum, cine face presiune pe cel ce şi-a asumat responsabilitatea printr-o selecţie, alta decât pe criteriile politice a-şi rezolva problemele de interes politic, de interes individual, nu face bine“, a încheiat acesta.

ATITUDINE

Senatorul PSD, Toni Greblă, a avut o atitudine demnă de orice, dar nu de un parlamentar, faţă de un jurnalist care l-a întrebat dacă are vreun document care să demonstreze cele spuse de el, că CEO e pe minus. „Cine te-a pus să întrebi?”, a spus Greblă, după care a închis telefonul.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: