Greu în Liga Florilor cu un lot subțire și acela decimat de accidentări

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul disputat în deplasare, în Liga Florilor, cu Măgura Cisnădie. Gazdele s-au impus cu scorul de 35-23 iar CSM Târgu Jiu a coborât pe locul 10 în clasament.

Neavând un lot foarte puternic, lotul actual fiind destul de subțire numeric, și neavând jucătoare de valoare ca rezerve în cazul unor indisponibilități de durată, formația gorjeană nu poate menține același ritm bun de joc meci de meci. Ceea ce era de arătat fetele au arătat deja, și chiar mai mult decât se așteptau mulți la început de sezon, de acum totul depinzând de cât de considtent va fi bugetul sezonului viitor, dacă se va dori mai mult.

Cum era de așteptat, cu o echipă decimată de accidentări, CSM Târgu Jiu a avut parte de un meci foarte greu pe terenul sibiencelor de la Măgura Cisnădie. Cu infirmeria plină, Liviu Andrieș nu a putut alinia la startul partidei o serie de jucătoare din angrenajul de bază al echipei. Fără Angela Pușcaș, Ana Ciolan, Ira Zinatullina și Bianca Chiriță, toate fiind accidentate, echipa din Târgu Jiu a cedat pe terenul Măgurei.

Gazdele au încheiat prima parte a jocului cu 7 goluri avans pe tabelă, scor 17-10 iar repriza secundă s-a derulat cam pe aceleași coordonate iar meciul s-a încheiat cu scorul de 35-23.

Etapa viitoare, pe 30 martie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu HC Zalău.

Vizualizări: 1,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: