ACS Viitorul Târgu Jiu a luat zece goluri în etapa din week-end

Cele două echipe pe care ACS Viitorul Târgu Jiu le are înscrise în eșaloanele inferioare au încasat în etapa din week-end zece goluri. Echipa de Liga 2 a fost învinsă cu 3-1 la Brașov iar satelitul din Liga 3 a luat 7-0 de la Retezatul Hațeg.

 În etapa din week-end au început meciurile din partea a doua a sezonului pentru echipele din Liga 2. FC Brașov a început play-out-ul Ligii 2 cu o victorie pe teren propriu, scor 3-1 (1-1) în meciul cu cu ACS Viitorul Târgu Jiu. ACS Viitorul a condus cu 1-0 la Brașov, însă a pierdut cu scorul de 1-3 meciul din prima etapă a play-out-ului Ligii 2, Grupa B, după o repriză secundă catastrofală. Claudiu Dragu (24′) a deschis scorul pentru echipa care joacă în Târgu Jiu, în timp ce pentru trupa lui Dan Alexa au marcat Milcho Angelov (45′ – penalty) și Adi Chică-Roșă (62′, 64′).

Astfel, cu 25 de puncte, ACS Viitorul ocupă locul 4 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, la opt puncte peste Progresul Spartac (17 puncte), aflată pe locul 5, care duce la barajul de menținere, care are și un meci mai puțin disputat.

Tot în această etapă a doua echipă a ACS Viitorul, satelitul din Liga 3, a luat șapte goluri de la Retezatul Hațeg. ACS Viitorul 2 Târgu Jiu se află pe ultimul loc în seria a 7-a a Ligii 3, și vine după un debut de an dezastruos după ce etapa trecută luase șase goluri de la fosta lanternă roșie a seriei.

SERIA 7 / Liga 3,  etapa 17

CSM Deva – Voinţa Lupac  4-0

Progresul Ezeriş – Aurul Brad  1-2

ACS Viitorul 2 Târgu Jiu  – Retezatul Hațeg  0-7

ACSO Filiaşi – Viitorul Şimian 0-2

Jiul Petroşani – Gilortul Târgu Cărbuneşti 1-1

Vizualizări: 935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: