Greul de abia începe pentru Ana Rut

Fetița care are nevoie de o proteză pentru a putea depăși problemele generate de nașterea ei fără piciorul drept poate să redevină un om normal în perioada următoare dacă părinții săi vor face rost de banii necesari pentru așa ceva.

Ana Rut a fost împreună cu mama și tatăl său la Paris pentru a fi văzută de specialiști francezi, părinții spunând că au primit asigurări că problemele de sănătate ale fiicei lor pot fi rezolvate. Acestea costă însă bani, mulți bani pe care nimeni din familie nu îi are.
Severus Ghinică, tatăl Anei Rut, a organizat în trecut mai multe campanii de strângere de fonduri pentru fiica sa, banii adunați fiind folosiți pentru deplasarea de acum din Franța și pentru analizele pe care le-au făcut specialiștii francezi. În plus, săptămâna aceasta micuța a fost supusă și unei intervenții chirurgicale la o clinică dentară din Timișoara, având probleme de sănătate care riscau să se extindă spre plămâni. Ea a suportat cu bine intervenția medicilor, dar cu ocazia aceasta părinții au cheltuit și ultimii bani pe care îi strânseseră.
Unul din cele mai importante ajutoare pentru micuța gorjeancă a venit în luna iunie din partea lui Avram Iancu, sportivul din Valea Jiului care a reușit vara aceasta să traverseze înot Canalul Mânecii fără să aibă costum de neopren. În iunie el a venit la Târgu Jiu și a înotat 11 ore în lacul din zona Pieței Centrale, îndemânându-i pe cei care îl admirau de pe mal să doneze pentru Ana Rut. S-au strâns atunci peste 2000 de lei direct din banii puși într-o urnă specială, Iancu reușind să atragă atenția suficient de mult asupra problemelor de sănătate pe care le are fetița și a nevoii de a fi ajutată financiar pentru a redeveni un om normal.

Vizualizări: 381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: