Noua iubită a lui Brad Pitt, cu 23 de ani mai tânără

Noua iubită a lui Brad Pitt este cu 23 de ani mai tânără decât actorul american. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste la 58 de ani iar tânăra iubită a sa este solista suedeză Lykke Li.

Celebrul actor american este într-o relație cu artista suedeză Lykke Li, mai tânără cu 23 de ani decât el, a informat The Sun. Lykke Li, cântăreața pop din Suedia, în vârstă de 35 de ani este cunoscută pentru piesa I Follow Rivers. Relația dintre cei doi ar fi început în urmă cu șase luni iar faptul că sunt vecini și locuiesc foarte aproape unul de celălalt i-ar fi ajutat să mențină relația secretă. Nici actorul, dar nici Lykke Li nu a confirmat sau infirmat zvonurile apărute în spațiul public despre relația lor.

Brad Pitt nu a acordat prioritate întâlnirilor după despărțirea de frumoasa Angelina Jolie. Relația lor a fost una cu suișuri și coborâșuri. Astfel, actorul nu s-a afișat cu nimeni în ultimii ani, chiar dacă tabloidele au speculat că a mai avut întâlniri amoroase.

Brad Pitt a mai fost căsătorit cu Jennifer Aniston, între anii 2000–2005 şi cu Angelina Jolie din 2014–2019. De asemenea, Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună șase copii: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16, Shiloh, 14, și gemenii Knox și Vivienne de 12 ani.

Într-un interviu acordat Vogue India în iunie anul trecut, Angelina Jolie a vorbit despre despărțire, explicând că decizia a fost pentru „bunăstarea” copiilor ei.

Vizualizări: 1,333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: