Greva foamei pentru a 25-a oară

Un bărbat din satul Moi a protestat ieri, pentru a 25-a oară în faţa Prefecturii Gorj, nemulţumit că i s-a luat o bucată de pământ. Acesta şi-a pregătit pancartele şi s-a hotărât să facă greva foamei până când i sa va da dreptate. Se pare ca foamea l-a răzbit pe bărbat, care după câteva ore a decis să plece acasă.

Nici el nu mai ştie de câte ori a făcut greva foamei în faţa Prefecturii Gorj şi al Parchetului Judeţean. Ion Dobroiu ştie doar că i s-a luat abuziv o bucată de pământ de 1.700 de mp  şi o fântână, seacă ce-i drept. Cei care i-au luat pământul şi fântână sunt nepoţii din partea fratelui, iar acum omul îşi cere dreptul. S-a aşezat în faţa Prefecturii cu pancartele de gât, decis să facă greva foamei până i se face dreptate. „Nu plec. Pot să şi mor aici sub ochii lor. Dacă nu vin să cerceteze cazul la faţa locului eu nu plec acasă. Toţi mă mint că vin să vadă locul, dar nici actualul prefect, nici ceilalţi care au fost nu au mai venit. Nici nu mai ştiu de câte ori am protestat, de 20-25 de ori”, susţine Ion Dobroiu.

Răspunsul Prefecturii Gorj a fost acelaşi ca de fiecare dată. Nu ţine de competenţa lor rezolvarea cazului, ci de instanţa judecătorească. Se pare că ambiţia bărbatului din satul Moi nu a ţinut foarte mult. După scurt timp acesta a fost răzbit de foame şi a plecat acasă.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: