Violenţa domestică e în floare: Bătută de concubin

La Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu Jiu ajung tot mai des femei bătute crunt de partenerul de viaţă. Ieri, o femeie de 35 de ani din Târgu Jiu a trecut plin clipe de coşmar după ce în loc de mic dejun a primit o bătaie zdravănă de la concubin.

Smaralda Calotă de 35 de ani din Târgu Jiu a ajuns ieri la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu după ce a fost lovită cu pumnii şi picioarele de concubin. „Dormeam, când el a venit la mine în cameră şi m-a lovit cu pumnii şi picioarele. Nu i-am făcut nimic, dar vrea să plec din casă, eu nu o să plec pentru că amândoi am muncit la aceea casă, nu are niciunul dintre noi acte pe ea aşa că să plece el”, a povestit femeia.

Loviturile primite pot afecta sănătatea şi peste câţiva ani, spun medicii.

Nu este prima dată când Smaralda Calotă este bătută de concubin. Ea spune că de această dată nu-şi va ierta concubinul, va face plângere la poliţie împotriva lui. „M-a bătut de multe ori, am zis să-l iert dar cât să suport, acum mă duc scot certificate medico-legal şi-l bag la puşcărie, nu mai suport”, a spus femeia.

Medicii spun că loviturile primite pot dăuna sănătăţii femeii şi după mai mulţi ani. „A suferit contuzii multiple prin agresiune individuală, traumatism cranio-facial şi toracic, i-am acordat îngrijirile medicale necesare şi este bine acum”, a spus Liliana Crăciun, medic UPU Târgu Jiu.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: