Grigoraș: Azi este meciul codașelor

Pandurii joacă, astăzi, pentru ultima dată în acest retur pe teren propriu. Antrenorul pandurilor a declarat ieri, cu o sinceritate amară, că partida Pandurii-Corona este una a codașelor în care nici un nu este favorită.

Petre Grigoraș a numit partida de azi meciul codașelor. ”Se întâlnesc cele mai slabe echipe din Liga I 2014. Meciulc odașelor, nu e niciuna favorită”, a spus antrenorul gorjenilor. Corona Brașova este pe ultimul loc în clasament cu doar șase puncte. Tehnicianul Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraș, a declarat că îi este teamă de partida cu cei de la Corona, decât de cea cu Steaua. Acesta a mai spus că pandurii au avut evoluții lamentabile. “De meciul acesta mi-e mai frică decât de cel cu Steaua. E ultima reprezentație pe teren propriu în acest campion dezastruos, cu evoluții lamentabile pe teren propriu și fără nicio victorie”, a concluzionat Petre Grigoraș. Aceasta va fi al patrulea meci al pandurilor cu Grigoraș pe banca tehnică.  „Suntem într-o ușoară creștere ca și joc și sper ca mâine să câștigăm”, a declarat antrenorul, care a avut și un câștig în urma meciului cu Steaua: primul său punct obținut în Ghencea.

Grigoraș, cu picioarele pe Municipal

Jurnaliștii l-au întrebat pe antrenorul Petre Grigoraș dacă ar vrea să se mute, cu echipa, în timpul eventualelor lucrări de renovare și modernizare la Stadionul Municipal. Antrenorul a primit cu prudență promisiunile autorităților locale de a face un stadion modern cu 15 mii de locuri la Târgu Jiu. „Să dea Dumnezeu stadionul asta să fie renovat și să fie frumos. Dar să înceapă lucrările. Bine, să înceapă și discutăm atunci. Să așteptăm, o să ne bucurăm. Dacă vor să facă stadion frumos, să stați și să nu vă plouă ce mai contează obiectivul? Important e să facă un stadion frumos, să vii cu plăcere aici. Până atunci să înceapă meciul cu Corona și să-l câștigăm pe asta”, a declarat antrenorul, dorind să trezească ziariștii din visare.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: