Grigoraş ar vrea câteva din rezervele Stelei

Steaua a terminat la egalitate, 2-2, partida din Ghencea, cu Pandurii, ultima a etapei a 32-a a Ligii 1. Echipa lui Grigoraş putea chiar să câştige, dar Dos Santos n-a reușit să agațe mingea pasată în fața porții lui Niță. Antrenorul Grigoraş a declarat că ar vrea câţiva dintre titularii Stelei la meciul cu Pandurii.

Pandurii Târgu Jiu a remizat în Ghencea, scor 2-2, contra Stelei, campioana din 2013 care şi-a apărat titlul cu succes şi în 2014. Steaua a condus la pauză cu 2-0 după reuşitele lui Keşeru şi Iancu, dar gorjenii au revenit în partea a doua după golurile semnate de Matulevicius şi Nistor. Pandurii au avut şi o bară în prima repriză prin Erico da Silva, un penalty clar refuzat de arbitrul Cojocaru după un fault al lui Pîrvulescu la Anton, dar şi alte ocazii uriaşe de gol semnate de Alex dos Santos, aşa că doar lipsa de noroc a împiedicat trupa lui Grigoraş să se întoarcă acasă cu toate cele 3 puncte.

Punctul lui Grigoraş

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, a recunoscut după egalul din Ghencea că și-ar dori câteva dintre rezervele trimise de Steaua la meciul cu Pandurii. Antrenorul Pandurilor a reușit să obțină primul punct pe terenul Stelei în carieră: "Sunt mulţumit de rezultat, chiar dacă Steaua n-a folosit mulţi jucători din prima garnitură, dar rămâne o echipă puternică, și noi ne-am dori mulți dintre cei care au evoluat astăzi. Am avut şi bară, am avut situaţii de a marca. Partea a doua cred că am controlat-o, puteam să și învingem. Un joc bun, o creștere, sunt mulțumit de jocul echipei", a declarat Grigoraş.

Gorjenii au resimțit jocul mai dur al oponenților: "Sunt câțiva jucători loviți, unii cu probleme mai mari, Momcilovic e cel mai urât, dar așa e la fotbal, e un sport bărbătesc", a spus Grigoraș. Antrenorul pandurilor s-a declarat mulţumit de jocul elevilor săi. "Sunt mulțumit de rezultat, chiar dacă Steaua n-a folosit mulți jucători din prima garnitură, dar rămâne o echipă puternică, și noi ne-am dori mulți dintre cei care au evoluat astăzi. Am avut și bară, am avut situații de a marca. Partea a doua cred că am controlat-o, puteam să și învingem. Un joc bun, o creștere, sunt mulțumit de jocul echipei", a declarat Petre Grigoraş în direct la DigiSport.

GOL

Dan Nistor a marcat în Ghencea golul de 2-2, gol prin care pandurii au obţinut un punct pe terenul campioanei. Mijlocaşul a reuşit astfel primul său gol la Pandurii după revenirea sub formă de împrumut de la echipa franceză de primă ligă, Evian.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: