Grigoraş, dezamăgit. Pandurii nu a făcut nici un transfer!

Pandurii s-a reunit ieri, însă cu lotul prezentat echipa se îndreaptă cu paşi repezi spre retrogradare. Antrenorul Petre Grigoraş pare dezamăgit, dar mai speră că până pe 25 iulie, la debutul campionatului, se mai schimbă lucrurile. Grigoraş este precaut şi spune în actualele condiţii clasarea echipei pe locurile 1-8 pare o ţintă de atins. Preşedintele clubului Mihai Prunariu spune încă că obiectivul este clasarea în primele şase echipe din campionat. Ba mai mult, vorbeşte din nou de Cupele Europene. Antrenorul Grigoraş rămâne cu picioarele pe pământ şi atrage atenţia asupra faptului că echipa mai are nevoie de 17 jucători cu valori apropiate de cei actuali, pentru a nu se face de râs.

Printre jucătorii care s-au antrenat ieri s-au regăsit Ionuţ Rada şi Alexandru Dan, reveniţi după împrumuturile la U Cluj, respectiv FCM Târgu Mureş, dar şi patru jucători tineri convocaţi de la echipa secundă, Răzvan Negrescu, Andrei Şendroiu, Alin Predescu şi Ionuţ Constantin. De la primul antrenament din această vară au fost învoiţi Erico da Silva, Feiz Shamsin şi Deivydas Matulevicius, jucători aşteptaţi să sosească mâine la Târgu Jiu, dar şi Doru Bratu, fundaş aflat în recuperare după o accidentare.

Au încurcat obiectivele

Grigoraş a părut dezamăgit la reunirea lotului, care s-a dovedit a fi vechiul lot. Antrenorul CS Pandurii spune că speră că echipa pe care o antrenează nu va fi printre cele care se vor lupta pentru evitarea retrogradării. „Să sperăm că nu vom fi printre echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării. Sperăm că ne vom completa lotul foarte curând şi sper că o să facem o figură frumoasă. Nu putem stabili obiectivul oficial decât atunci când o să avem stabilit lotul şi, în funcţie de lotul pe care îl avem la dispoziţie, stabilim şi obiectivul“, a declarat antrenorul.

El face haz de necaz pe lotul cu care porneşte la drum. „Nu are rost să spunem terminăm pe locul 1-3. Noi avem patru jucători de la echipa a doua şi doi reveniţi din împrumuturi. 1-8 cred că ar fi un obiectiv OK. Dacă ne completăm lotul poate mai tăiem ceva. Glumim. Haideţi să vedem ce putem realiza până la sfârşitul acestei săptămâni sau până la începutul campionatului“, a spus Grigoraş.

Preşedintele CS Pandurii, Mihai Prunariu, visează la Cupele europene în condiţiile în care are în vestiar jucători de la echipa a doua. Cert este că obiectivul lui Prunariu nu este acelaşi cu al lui Petre Grigoraş. „Sper să avem un campionat cât mai bun şi cu rezultate cât mai bune. Obiectivul a fost stabilit 1-6 în funcţie de ce vom aduce la echipă. Ne-am dori să jucăm şi în Cupele europene, dar vom vedea funcţie de ce jucători vom aduce, de cum ne vom comporta în acest campionat“.

JUCĂTORI

Antrenorul pandurilor a declarat că ar avea nevoie de cel puţin 17 jucători de o valoare apropiată pentru a nu se face de ruşine în campionat.„Pe care nu-i avem deocamdată“, a continuat acesta.

GLUMĂ

Petre Grigoraş glumeşte şi spune că doar postul de portar este asigurat. „Exceptând postul de portar cred că în toate compartimentele avem deficienţe“, a spus Grigoraş.

19 jucători au fost prezenţi la primul antrenament din ciclul de pregătire pentru sezonul 2014-2015.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: