Grigoraş e Maximus de Târgu Jiu !

Grigoraş, Maximus de Târgu Jiu! La fel ca binecunoscutul gladiator, Grigoraș și-a îndrumat echipa spre o victorie mare în ultima etapă contra celor de la Universitatea Cluj iar pandurii săi mențin ritmul nebun la capătul primei treimi a campionatului. Că o spun mai cu jumătate de gură, gorjenii au început să se gândească și la cupele europene.

Pandurii traversează cea mai bună perioadă din istoria clubului! După victoriile cu Mediaș și Cluj au ajuns la 6 succese în primele 11 etape și mențin ritmul la vârf cu granzii Dinamo, Rapid sau CFR Cluj.

Grigoraș, gladiator șef la oraș !

La finalul meciului câștigat în fața echipei de milioane de euro de la Cluj, gorjenii au dat drumul la fiesta iar Grigoraş a fost aclamat la scenă deschisă de cei 4 mii de spectatori prezenţi. Lui Grigoraş i se potriveşte ca o mănuşă rolul de Maximus, gladiator şef. Asemenea personajului făcut celebru de actorul Russell Crowe, Grigoraş vrea spectacol pentru a-i bucura pe suporterii de rând care vin la meciuri.Mă bucur că lumea vine la stadion şi pleacă bucuroasă, asta e foarte important pentru noi”, spune Grigoraș care pune mereu accent pe jocul bun echipei pe care o antrenează. Practic în doar un an de zile, Grigoraș a devenit extrem de popular la Târgu Jiu datorită rezultatelor excelente dar și stilului de joc implementat, unul care încurajează plăcerea de a juca fotbal.

Europa, aproape sau departe -

Deși poate e devreme să vorbim de asta, pandurii încep ușor ușor să creadă în visul numit Europa League. Dacă anul trecut, Oțelul Galați a luat titlul iar Gaz Metan Mediaș a mers în Europa League, gorjenii de ce nu ar spera- ”Putem spera și la Europa League dar s-o luăm meci cu meci până atunci”, spune golgeterul Vali Lemnaru. Grigoraș preferă însă să nu se lase dus de val. ”Cupele europene- Ştiţi versurile alea: Lasă lumea să vorbească. Nu trebuie să ne gândim la obiective măreţe. Când ai căzut de sus îţi rupi gâtul dar dacă pici de mai jos, poate ai șanse să supraviețuiești. Nu trebuie să ne intereseze clasamentul. Să ne intereseze jocul, să avem consistenţă şi dacă vor fi şi rezultate ar fi foarte bine şi dacă jocul ne duce undeva mai sus cu atât mai bine. O emulaţie atât de mare în jurul echipei că vom câştiga titlul ar putea să vină ca un bumerang împotriva noastră. N-aș vrea lucrul acesta. Avem un obiectiv bine stabilit, o clasare în primele zece”, a spus antrenorul.

52 de puncte a adunat Grigoraș la Pandurii în 35 de meciuri de liga întâi, de aici rezultând o medie de 1,5 puncte pe meci

21 de puncte din 11 meciuri au Pandurii în acest sezon iar dacă mențin acest ritm, ar termina sezonul în jurul locurilor 3-4

”Suntem o echipă care încearcă să joace fotbal, să joace cum vrea ea, nu cum vrea adversarul şi e normal că şi adversarii ne urmăresc şi şi-au dat seama că avem o forţă destul de puternică”

Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

”Mai sunt încă şase etape, nu pot spune dacă Pandurii este revelaţia turului de campionat, dar joacă un fotbal frumos. Probabil că dacă metodele de organizare ar fi mai bine puse la punct, ar putea să-şi propună şi obiective mai îndrăzneţe”

Ionuț Badea, antrenor U Cluj

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: