Grigoraş: „E o victorie mare !”

Pandurii se folosesc de victoria cu Chiajna (2-1) şi revin pe locul 2. Cum liderul Steaua pare imposibil de prins, gorjenii se concentrează pe bătălia cu Astra Giurgiu pentru locul secund. Cele două echipe dau piept etapa viitoare la Giurgiu.

Pandurii au încheiat seria meciurilor pe teren propriu din acest tur. Gorjenii au reuşit 6 victorii şi 2 egaluri, cu liderul Steaua şi lanterna roşie, Turnu Severin. Până la finele anului, Maxim şi compania vor mai juca la Giurgiu cu Astra, dar şi cu U Cluj, Mediaş şi Ceahlăul, ultimele 3 contând pentru returul campionatului.

Tiki taka redivivus !

Pandurii au arătat din nou ca echipa ce speria granzii la începutul sezonului. Prima repriză cu Chiajna a fost cea mai bună de la meciul cu Steaua, când gorjenii i-au subordonat pe oamenii lui Reghecampf, tot timp de 45 de minute. Culmea, pandurii au intrat doar cu 1-1 la pauză. Asta din cauza ocaziilor rarisime irosite de Cristea, Lemnaru sau Mamele. „Dacă îl aveam pe Ibrahimovic, scorul ar fi fost 7-1 sau 7-2! La fel dacă îl aveam pe Cristiano Ronaldo sau Messi...Trebuie să recunoaştem că sunt jucătorii care sunt la echipă, au experienţa pe care o au, să nu uităm de unde am plecat şi unde suntem”, crede Grigoraş care pregăteşte totuşi transferul unui atacant de rasă în iarnă.

„Doar Steaua ţine ritmul...”

Golul lui Maxim din minutul 67 a adus victoria mult dorită pentru panduri. Având în vedere startul dezastruos de meci, victoria la limită a fost bine primită. „Este foarte greu când începi cu 0-1 din minutul 2. Cred că echipa a avut o mentalitate bună, a fost cea mai bună repriză a noastră de multă vreme, chiar dacă am marcat abia în finalul ei. Am avut ocazii mari, dar mă bucur că nu s-au răzbunat şi că am câştigat până la urmă. În partea a doua nu mai avem acelaşi tonus. Aşa a fost şi cu Viitorul şi cu Steaua. Am legat două victorii, sunt mulţumit de atitudine. Stilul nostru de joc necesită o risipă de efort foarte mare, de aceea trebuie să marcăm repede, pentru că este greu de ţinut ritmul. Poate doar Steaua reuşeşte acest lucru”, opinează Grigoraş ai cărui panduri sunt acum la 8 puncte în spatele liderului.

0 – eşecuri au Pandurii pe teren propriu în acest tur. Gorjenii au reuşit 6 victorii şi 2 egaluri

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: