Grigoraș: Golea nu mi-a răspuns la telefon. Ce salariu i-a propus!

Petre Grigoraș pare uimit de ultimele știri venite dinspre Pandurii, potrivit cărora la echipă ar veni cuplul Săndoi-Cârțu. Grigoraș spune că nu a anunțat că pleacă, dar nici nu i s-a spus să plece. Mai mult, i s-a propus un salariu de 800 de euro pe care deocamdată nu l-a refuzat. Echipa se va reuni pe 9 ianuarie.
”A fost un 2016 greu, l-am trăit din plin, am căpătat atât de multă experiență cât nu credeam. Administratorul special al clubului (n.r- Marin Golea) m-a sunat înainte de Anul Nou și mi-a zis că a ajuns la o înțelegere cu oamenii din conducere și vor da salarii între 500 de euro și 2000 de euro brut. Și mie mi-a făcut o ofertă de 800-900 de euro net. I-am zis că mă gândesc, chiar am sunat ieri, dar nu mi-a răspuns nimeni”, a spus Petre Grigoraș în direct la Digi Sport Matinal.
Cel mai probabil Pandurii va rezilia contractul cu Grigoraș, care avea înainte un salariu de 7000 de euro. ”Am văzut că s-au vehiculat mai multe chestii că dacă plec eu vine cuplul Săndoi – Cârțu. Vă dați seama că le dă 400 de euro la fiecare, normal că nu poate să le dea mai mult. Așa ar trebui. Mi s-a părut deplasat. Pentru alții există alte salarii, eu am vorbit cu domnul Condescu despre viitor, despre ce mai putem face, am acceptat diminuarea contractului cu 30%. Și eu și dânșii am acceptat diminuarea pentru perioada asta grea. Am zis să ne întâlnim, să discutăm”, a mai spus Grigoraș.
Echipa se va reuni pe 9 ianuarie, iar Grig a contactat câțiva jucători. ”Pe data de 8 ianuarie, jucătorii trebuie să revină în Târgu Jiu, ca să începem treaba pe data de 9 ianuarie, când avem reunirea. Am mai vorbit cu doi, trei dintre ei, trebuie să se prezinte că sunt sub contract. Trebuie să se prezinte la club. Pe data de 11 se pleacă în cantonament, în străinătate, în Turcia. Eu zic că sunt speranțe și eu sunt dispus să ajut. Eu am zis că voi fi ultimul care voi pleca de la echipă. Dar asta e, vom vedea ce se dorește, dragoste cu sila nu se poate face”.
ANTRENOR
Emil Săndoi a declarat că vine la Pandurii dacă va semna cu echipa din Gorj și Sorin Cârțu. “Deocamdată lucrurile nu sunt clare. Eu am purtat o discuţie cu ei (n.r- Marin Condescu) înainte de Sărbători. Am vorbit şi cu Sorin Cîrţu, cu domnul Condescu, pentru că dacă vom merge, vom merge doar împreună acolo. Sincer, depinde şi de situţia pe care o va avea echipa”, a declarat Emil Săndoi pentru Dolce Sport.

Vizualizări: 463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: