Grigoraş: „Matei este prea crud pentru Steaua!”

Interesul echipelor din prima ligă pentru Gabriel Matei este din ce în ce mai mare. Tânărul fundaş de 20 de ani convocat recent şi la echipa naţională de tineret este însă sfătuit de antrenorul Petre Grigoraş să mizeze pe continuitate şi jocuri şi să nu se lase amăgit de numele Stelei unde presiunea i-ar putea opri ascensiunea.

Steaua a început tatonările în cazul lui Matei prin managerul MM Stoica, acesta discutând despre situaţia fundaşului cu preşedintele executiv Eugen Pârvulescu.

Preşedintele Marin Condescu este la curent cu oferta Stelei dar consideră că e mai bine ca Matei să joace în continuare la Pandurii chiar dacă în vară nu ar mai putea fi la fel de atractiv: „Nu ştim ce vom hotărî, fiindcă Matei e un tânăr de viitor. Am convenit cu antrenorul că pentru Matei e mai bine să aibă meciuri în picioare, dar şi noi putem pierde, pentru că din vară e posibil să nu mai fie aceiaşi ofertă pentru jucător”. Fiind şi el la curent cu interesul Stelei pentru tânărul fundaş, Petre Grigoraş spune că a discutat cu Matei pe această temă explicându-i de ce nu este bine să plece acum: „El nu ar spune nu unui eventual transfer la Steaua dar cred că nu e momentul să se concretizeze acum. Orice pas greşit făcut la 20 de ani pentru un copil ca el poate fi, nu fatal, dar nu poate să-i vină foarte bine. Are acolo şi concurenţă pe post, e un Bonfim care joacă destul de bine şi are destulă experienţă. Matei este prea crud pentru Steaua, acesta este punctul meu de vedere şi cred că ar trebui să mai joace un timp la o echipă cum e Pandurii unde presiunea nu e atât de mare şi nici pretenţiile nu sunt atât de mari”. Tehnicianul nu este convins nici de faptul că Steaua ar fi pregătită să-l ia şi că ar avea neapărat nevoie de el şi-l sfătuieşte să rămână la Pandurii măcar până în vară: „Nu are foarte multe meciuri în Liga I şi are nevoie de continuitate la nivel de joc. Cred că Pandurii poate să îi ofere ceva mai multe şanse decât Steaua în privinţa aceasta.  Iar presiunea rezultatelor este mai mare la Steaua”.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: