Condescu, dat în gât de Prunariu

Demis din fruntea clubului sportiv Pandurii, Mihai Prunariu îşi continuă războiul cu Marin Condescu. Prunariu susţine că bossul de la fotbal i-a propus acum 5 ani „să pună mâna” pe hotelul de la stadion, dar l-a refuzat. Hotelul în care sunt cazaţi sportivii clubului este motivul pentru care a fost înlăturat pentru a doua oară din funcţie, crede Prunariu. Marin Condescu nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzaţiile lui Prunariu.

Mihai Prunariu nu uită şi nu iartă! În cadrul emisiunii „Sport Report” de luni seara la Gorj TV, Prunariu l-a atacat din nou dur pe Marin Condescu, adică omul pe care îl acuză că a făcut presiuni la Minister pentru înlăturarea sa din funcţie.

Propunere refuzată

Prunariu a relatat un episod mai puţin cunoscut de pe vremea când nu era în război cu bossul de la Pandurii. „Motivul principal al înlăturării mele îl reprezintă patrimoniul clubului pe care Marin Condescu vrea de foarte mult timp să pună mâna. Chiar îmi propunea în urmă cu 5 ani de zile să reuşim să privatizăm hotelul şi să-l luăm amândoi dar eu am refuzat. Nu am probe, a fost o discuţie între noi” spune Prunariu care relatează ce s-a întâmplat apoi. „În prima fază, după ce a văzut că nu există înţelegere din partea mea pentru că sunt un om cinstit, s-a urmărit pentru o perioadă trecerea patrimoniului la Primărie şi darea în folosinţă gratuită a hotelului şi a bazei sportive a clubului aşa cum s-a dat şi stadionul. Nu s-a reuşit pentru că preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport de la acea vreme, Florian Gheorghe, fiind un om de sport, a venit la Tg Jiu şi am discutat personal cu el şi i-am explicat situaţia. Atunci s-au făcut şi nişte presiuni, a venit Codruţ Sereş care era Ministrul Industriiilor iar una dintre negocierile cu sindicatele şi cu Marin Condescu a fost inclusiv patrimoniul sportiv. Asta v-o spun şi pot s-o şi probez!”

De ce nu-i face pe plac lui Condescu...

Hotelul de la Stadionul Municipal e astfel mărul discordiei între cei doi. Prunariu a explicat şi motivul pentru care se opune trecerii hotelului în patrimoniul municipalităţii şi a primit o veste bună zilele trecute. „Eu nu sunt de acord cu trecerea patrimoniului clubului la fotbal, la Marin Condescu, pentru că vor dispărea nişte secţii. Hotelul este ocupat în mare parte de sportivi, ei au prioritate, competiţiile sportive. În momentul în care hotelul s-ar privatiza ar dispărea tema de hotel sportiv şi vor apărea alte lucruri. S-au schimbat între timp datele problemei, eu am fost demis, totul culminând cu faptul că Marin Condescu, printr-o hârtie trimisă Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret în urmă cu o lună de zile, a solicitat preluarea întregului patrimoniu al CS Pandurii Tg Jiu, motivând că-l va îmbunătăţii. Acum mai puţin de o săptămână clubul de fotbal a primit răspuns din partea ANST că nu este interesată de instrăinarea bazei sportive din patrimoniul public în cel privat nici acum, nici într-o dată viitoare.”

Convins că va reveni pe post

Prunariu a fost demis pentru prima oară din fruntea clubului la sfârşitul anului trecut dar a revenit la finele lunii mai printr-o hotărâre judecătorească. Acum, înlăturat pentru a doua oară, Prunariu nu se grăbeşte să revină în funcţia de director al clubului sportiv Pandurii şi va ataca din nou decizia în instanţă. E convins că va avea sorţi de izbândă deoarece motivul oficial al demiterii sale e unul al „reorganizării” postului iar asta s-a făcut cu „mari vicii de procedură” după cum susţine Prunariu. Marin Condescu nu a putut fi contactat pentru a comenta afirmaţiile lui Prunariu.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: