Grigoraş: „Cel mai frumos cadou ar fi victoria cu Braşovul!”

La împlinirea a 46 de ani Petre Grigoraş a fost sărbătorit ieri de jucătorii de la Pandurii  în vestiar, înaintea antrenamentului de dimineaţă. După ce i-au cântat „La mulţi ani”, jucători i-au oferit cadou un tricou inscripţionat cu numele antrenorului şi numărul 46, dar şi alte cadouri cu însemnele clubului. După antrenament Petre Grigoraş i-a invitat la o bere pe jucători, după care i-a trimis la odihnă.

Petre Grigoraş nu a părut că se bucură foarte mult de ziua sa. A efectuat antrenamentul obişnuit cu echipa, după care le-a făcut cinste jucătorilor şi colegilor de la club. Tehnicianul a spus că vrea să se bucure după meciul cu FC Braşov pentru că acum nu se poate bucura pentru doar un punct luat la U Cluj: „Nu prea am de ce să mă bucur, că mai îmbătrânesc cu un an? Să se bucure alţii de ziua mea, eu vreau să mă bucur vineri după meciul cu FC Braşov. Deocamdată nu prea avem motive de bucurie nici după egalul cu U Cluj, pentru că suntem tot pe loc retrogradabil. Punctul luat la Alba Iulia nu ne-a prea ajutat cu nimic”.

Grigoraş a explicat şi de ce nu se mai bucură de ziua sa de naştere, deşi acceptă faptul că viaţa e frumoasă indiferent de vârstă: „Marea majoritate a oamenilor se bucură la ziua de naştere, dar pentru mine nu e aşa un mare motiv de bucurie pentru că îmi dau seama că îmbătrânesc cu încă un an. Când mai îmbătrâneşti cu un an nu ai cum să te bucuri. Dar trebuie să acceptăm viaţa aşa cum e, e frumoasă şi la 20 de ani şi la 40 de ani, dar şi la 46, însă depinde de felul în care priveşti viaţa şi trebuie să ai încredere şi optimism. Dacă am fi avut şapte vieţi, cum se spune că are pisica, poate am dedica una sportului şi altele pentru altceva, dar din păcate avem doar una şi încercăm să le facem pe toate în această viaţă. Şi trebuie să încercăm să le facem pe toate foarte bine”.

Deşi a primit cadouri simbolice de ziua sa, antrenorul pandurilor aşteaptă ziua de vineri să primească un cadou pe care l-ar dori foarte mult şi i-ar aduce linişte: „Nu am nevoie de cadouri, eu am nevoie de puncte acum. Şi cel mai important cadou ar fi victoria cu FC Braşov la meciul de vineri. Ar fi cea mai mare bucurie pentru mine. Dacă vom reuşi să batem Braşovul ar fi cel mai frumos cadou pe care mi l-ar face echipa. Aş putea spune că suntem în grafic cu punctele adunate”.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: