Grigoraş: Nu mă aşteptam să debutez cu o înfrângere

Mă aşteptam la un meci greu, dar nu mă aşteptam să pierdem”, a spus noul antrenor al pandurilor, Petre Grigoraş. Antrenorul susţine că pe mulţi jucători îi cunoştea doar de la televizor. Acesta a avut în primul 11 doar trei jucători pe care i-a antrenat şi prima dată când a fost la Pandurii. „Erau multe necunoscute pentru mine, pe mulţi jucători îi cunoşteam numai de la televizor. Următoarele etape vor fi unele de cunoaştere a lotului, de analiză, vreau să îi cunosc pe jucători, să trimit pe fiecare dintre ei în teren, să vedem cine merită să rămână”, a spus Grigoraş.

Antrenorul pandurilor a spus că accederea pe un loc de cupe europene este unul compromis: „Obiectivul era compromis în proporţie de 90%. Cu această nouă înfrângere, trebuie să ne gândim cum să nu fim depăşiţi şi de urmăritoare. Obiectivul meu va fi din vară încolo, dar nu mă aşteptam să debutez cu o înfrângere”.

Grigoraş a început meciul cu patru atacanţi, sperând ca echipa sa să marcheze repede. „Am fost depăşiţi din toate punctele de vedere. Am dominat teritorial, dar fără a le pune poarta în pericol. Este deranjant, mai ales că venise multă lume la stadion”, a mai spus Grigoraş.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: