Grigoraş: Rămân până la capăt alături de echipă

Tehnicianul Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, spune că nu renunţă la echipă chiar dacă în acest sezon de campionat a înregistrat rezultate proaste, cu multe înfrângeri şi remize. Antrenorul Grigoraş a precizat că are încredere în jucători şi că nu va renunţa la îndeplinirea obiectivului, adică echipa să se situeze în primele 6 în clasament.

Reporter: Multe înfrângeri, multe egaluri şi numai câteva victorii în acest sezon. V-aţi gândit să părăsiţi echipa?

Petre Grigoraş: Rămân până la capăt, pentru că am încredere în jucători, chiar dacă nemulţumiri sunt din toate părţile. Jocul ne dă speranţe şi dacă am face un calcul după aspectul jocului şi după toate statisticile pe care le avem la dispoziţie este de departe nemeritat locul pe care îl ocupăm în clasament. Acesta este fotbalul, se joacă pe goluri, aşteptăm şi zile mai bune şi momente mai bune pentru echipă. Nici nu se pune problema ca eu să nu fiu lângă echipă. Este important ca toţi să fim uniţi şi să sperăm că până la final ne vom îndeplini obiectivul.

Rep.: V-aţi mai supărat pe jucători. Au fost momente în care v-aţi gândit să renunţaţi?

P.G.: Niciodată nu m-am gândit să renunţ. Dacă au fost numite discuţii de genul acesta, sunt speculaţii de la anumiţi “prieteni” din jurul echipei. Nu pot să le dau nici nume pentru că ăştia nu sunt iubitori şi nu sunt suporteri ai echipei.

Rep.: Pandurii este pe locul 14 în clasament, suporterii sunt nemulţumiţi. S-a simţit acest lucru la meciurile din ultima perioadă?

P.G.: Suporterii adevăraţi sunt cei care merg şi la bine şi la rău, indiferent de locul ocupat în clasament. Vedeţi că o fostă campioană europeană şi campioană a Germaniei, Borussia Dortmund, este pe locul 14 şi nu a mai câştigat de vreo 5-6 etape, iar în tribune nu există un loc liber. E vorba şi de cultură şi de apartenenţă şi dragoste faţă culorile unui club. Nu am ce să le reproşez suporterilor, e normal să fie puţin dezamăgiţi de evoluţia noastră şi de rezultat, pentru că au fost şi evoluţii foarte-foarte bune şi rezultate slabe, dar n-am cum să fiu supărat pe ei. Chiar la ultimul meci i-am simţit destul de aproape de echipă, cu toate că am avut un semieşec pe teren propriu. Sper ca ei să înţeleagă că este un sport şi nu întotdeauna favoriţii pot să câştige.

Rep.: Câte puncte ar trebui să aibă Pandurii până la sărbătorile de iarnă pentru a fi linişte în vestiare?

P.G.: E greu să faci calcule, dar e adevărat că dacă reuşeşti să aduni 23-24 de puncte până la sfârşitul turului mi se pare ok şi mi se pare că eşti foarte aproape de îndeplinirea obiectivului. Discutăm despre nişte lucruri care, deocamdată, nu s-au întâmplat. Au trecut 11 etape şi am câştigat 11 puncte. Mai sunt 6 etape şi vrem mai mult decât am câştigat până acum. Din suflet îmi doresc să le câştigăm pe toate. Realist, cred că este posibil să câştigăm 12-13 puncte în această perioadă.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: