Filip: PSD a luat consilieri la kilogram, ca la piaţă

Robert Filip, prim vicepreşedintele Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD),  a declarat ieri că numai cinci consilieri locali au părăsit oficial formaţiunea politică. Chiar dacă riscă să piardă inclusiv doi primari, cei de la Ţicleni şi Tismana, reprezentantul PP-DD a menţionat că sigur vor mai fi şi alţi dezertori, dar grijile nu sunt atât de mari cât timp se păstrează numărul consilierilor judeţeni.

Rep.: Câţi consilieri locali aveţi oficial plecaţi din PP-DD?

Robert Filip: Oficial nu au plecat decât doi consilieri, unu la Novaci, unu la Stoina. Alţi trei la Fărcăşeşti şi-au depus intenţia de a pleca către altă formaţiune. La Tismana am văzut că au rămas în stand by. Ţinând cont de împărţeala banilor şi de probleme care sunt sigur vor mai fi şi alţi dezertori. Eu aş spera să nu plece, să se mai gândească fiecare.

Rep.: Ce şanse are PSD-ul în actualul context?

Robert Filip: Părerea mea că ei au luat doar la număr, exact cum ai cumpăra ceva din piaţă la kilogram. Oricum ei să se gândească la un singur lucru înainte să plece, că pesediştii nu pot să-i mulţumească nici pe ai lor, dar pe ei, unde să mai încapă pe listă şi consilierii pe care i-au luat de la alte partide, implicit de la PP-DD, adică unde o să încapă toţi pe liste, asta să se gândească. Le-aş recomanda să-şi facă un sondaj să vadă în ce stadiu sunt, că posibil ca ei să nu mai fie următorii candidaţi.

Rep.: Ce şanse mai are PP-DD, cine mai face campanie la Gorj?

Robert Filip: Nu întotdeauna cine are cărţi bune câştigă, poate câştiga şi cel care joacă mai bine. Cât timp se păstrează numărul consilierilor judeţeni, nu sunt motive să ne alarmăm, din iarnă poate se face o alianţă nouă, nu se ştie niciodată mersul lucrurilor.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: