Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Grigoraş revine în oraşul său de suflet

Grigoraş revine în oraşul său de suflet. La Constanţa, Grigoraş a jucat pentru Farul timp de 6 sezoane, reuşind 40 de goluri. Grigoraş a debutat ca antrenor tot la Farul în urmă cu 12 ani. A şi participat o finală de Cupă la cârma constănţenilor dar a pierdut în faţa lui Dinamo. Grigoraş se întoarce luni seara pe stadionul Farul, de data aceasta ca să se dueleze cu Viitorul lui Gică Hagi. „Mă leagă de Constanţa că am domiciliul stabil acolo. Am jucat la Farul, mi-am încheiat cariera de jucător, am debutat ca antrenor, am antrenat vreo 4 ani Farul şi am avut satisfacţii mari şi împliniri. Am amintiri frumoase vizavi de stadion şi oraş. Am prieteni acolo, am păstrat legătura chiar dacă viaţa m-a dus în alte părţi. Nostalgic puţin, dar acum sunt antrenorul pandurilor, nu jucăm contra Farului ci doar pe terenul Farului. Sper să reuşim un joc şi rezultat bun. asta ne interesează, dar nu va fi uşor”, admite antrenorul pandurilor.

„Nu ştiu câţi spectatori vor veni la Constanţa. Din păcate, la meciurile Viitorului vin puţini spectatori, la Constanţa echipa iubită e Farul. Noi vrem să vină cât mai mulţi şi să încurajeze echipa locală.”               Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: