Gruescu verifică permanent lucrările la noul drum

Primarul comunei Negomir este atent la modul cum decurg  lucrările la noul drum care va ajunge în comuna pe care o conduce. Ion Gruescu a fost în teren împreună cu cei din conducerea Complexului Energetic Oltenia, dar și cu președintele Consiliului Județean Ion Călinoiu. Gruescu speră să fie reabilitat și drumul Fărcășești - Rovinari.

Ion Gruescu este direct interesat de felul în care se fac lucrările la noul drum care va duce la Negomir, dar și ritmul în care acestea sunt executate. Edilul este atent să fie respectată legislația și profită de fiecare vizită în teren pentru a se asigura că totul decurge așa cum trebuie. La ultima vizită în teren a participat și președintele Consiliului Județean Ion Călinoiu, dar și managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel și directorul Diviziei Miniere, Daniel Antonie.  „Am fost să vedem lucrările împreună cu domnul Călinoiu, cu domnul Ciurel, cu domnul Antonie și cu cei de la carieră. A fost o vizită practică. Am plecat de la Negomir spre Fărcășești și am ridicat o problemă cu privirea la panta de la coborâre, pentru că panta este de 13,5 și pentru drumul județean este de 9,5. S-a dispus ca să se facă documentația și drumul să fie conform legii. Specialiștii au spus că mai este o diferență de un miliard și jumătate de lei vechi de plătit și lucrurile se vor rezolva”.

Gruescu cere reabilitarea drumului Fărcășești-Rovinari

Primarul din comuna Negomir a profitat de vizita în teritoriu a reprezentanților CEO, dar și a lui Ion Călinoiu, pentru a le smulge promisiunea că se va lua în calcul și reabilitarea drumului Fărcășești –Rovinari, care trece prin carieră, pentru că este mai practic pentru localnicii din zonă. „Am discutat toți primarii care se folosesc de drumul spre Rovinari, care trece prin carieră, este vorba de primarii din Ionești, Turceni, Urdari, și Fărcășești. Am mers pe această variantă și am trecut pe acolo și  cu cei care au venit să vadă drumul și este mai bine să fie reabilitat pentru că este mai scurt până la Rovinari și nu se mai stă la barieră la Vlăduleni. M-au înțeles și se caută soluții pentru a se asfalta acest drum. Am găsit și aici înțelegere și de aceea spun că vizita a fost practică și constructivă”, a declarat Gruescu.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: