Zilele comunei Glogova, organizate în premieră în acest an

Sărbătoare și voie bune în acest week-end în comuna Glogova. Primăria, în colaborare cu Consiliul Local organizează prima ediție a zilelor comunei, prilej cu care sâmbătă și duminică vor fi organizate o serie de activități cultural-artistice și sportive la care vor participa atât oficialitățile din comună, localnicii, dar și cetățeni din localitățile învecinate. Nu vor lipsi nici tarabe cu mici și bere, iar atmosfera va fi întreținută cu muzică bună.

În acest week-end, primăria în colaborare cu Consiliul Local Glogova organizează prima ediție a Zilelor Comunei Glogova la Cula Glogovenilor din localitate. Seria manifestărilor organizate cu prilejul acestui eveniment vor fi deschise sâmbătă în cadrul unei ședințe festive a Consiliului Local. Pentru a marca acest eveniment atât de important pentru localnicii din comuna Glogova vor fi organizate o serie de activități cultural artistice și sportive. În  felul acesta, primarul Gheorghe Alpredi speră ca sătenii să se mai destindă și să uite măcar pentru două zile de problemele cotidiene. „Sâmbătă, la ora 15.00, este ședința Consiliului Local de deschidere a  Zilelor Comunei Glogova, urmată de lansarea monografiei comunei Glogova realizată de domnul profesor Ilie Paraschiv,  după care avem o expoziție de pictură a domnului Florin Dimitriu Iormeanu. Vom avea și prima ediție a Cupei Glogova la Fotbal, dar și un spectacol de muzică populară cu artiști consacrați și artiști din comuna Glogova. Duminică avem finala Cupei la Fotbal, urmată de un concurs de tinere talente glogovene, din nou un spectacol de muzică populară cu artiști consacrați și în final un foc de artificii”, a spus primarul Alpredi.

Sunt așteptați mii de participanți

Fiind prima ediție a Zilelor Comunei Glogova, autoritățile locale se așteaptă ca la acest eveniment să participe peste 2.500 de persoane atât din comună cât și din localitățile învecinate. „Este prima ediție și sperăm să iasă așa cum trebuie. Noi am invitat și agenți economici care să vină cu tarabele cu mici și bere, dar și cu alte produse. Ne așteptăm să participe la aceste activități peste 2.500 de persoane și să fie totul bine. Ne-am dorit foarte mult să organizăm aceste activități pentru localnici”, a mai precizat Gheorghe Alpredi.

Vizualizări: 408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: