Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gumă în valoare de 10 mii de lei, confiscată

Poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere au confiscat dulciuri şi gumă de mestecat în valoare totală de peste 10.000 de lei. Produsele au fost confiscate de la un târgujian care a fost oprit în trafic pentru verificarea legalităţii transportului de marfă şi pentru că nu a putut justifica produsele, oamenii legii au indisponibilizat marfa, iar şoferul s-a ales cu amendă contravenţională.

Un târgujian de 31 de ani a fost oprit în trafic de poliţiştii de la Rutieră pentru a verifica legalitatea transportului de marfă. Din nefericire şoferul nu avea documente pentru toată marfa, ci numai pentru câteva produse. El a rămas fără marfă şi s-a ales şi cu amendă contravenţională. „În urma unei acţiuni desfăşurată de poliţiştii de la Rutieră pentru verificarea legalităţii transportului de marfă, a fost depistat un conducător auto care transporta dulciuri în valoare totală de peste 15.000 de lei. El nu le-a putut prezentata oamenilor legii decât acte pentru o parte din produsele transportate. Pentru o cantitate de marfă de peste 10.000 nu avea acte.”, spune Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj. Astfel de controale vor fi efectuate şi în perioada următoare. 

Vizualizări: 213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: