ACS Viitorul Târgu Jiu, favorită la Călăraşi

Una dintre echipele aflate în luptă pentru un loc de play-off, Dunărea Călăraşi, se confruntă cu probleme financiare înaintea meciului decisiv pentru play-off-ul ligii secunde. Adversarii celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu din ultima etapă a sezonului normal recunosc oficial problemele financiare, după ce antrenorul Cristi Pustai a dezvăluit faptul că jucătorii nu au mai primit bani din luna decembrie. Din acest motiv, oaspeţii, care sunt cu banii la zi, pornesc ca favoriţi la acest meci. 

ACS Viitorul Târgu Jiu şi Dunărea Călărași se vor duela direct în ultima etapă a acestui sezon de Liga 2 pentru un loc în primele şase. Deşi echipa lui Flavius Stoican va juca în deplasare, gazdele nu pornesc ca favorite, prin prisma problemelor mari de la echipă. Antrenorul gazdelor de duminică, Cristian Pustai, nu se ferește să vorbească despre problemele cu banii de la Călăraşi. Înaintea meciului cu Rapid, antrenorul recunoștea pentru liga2.ro situația grea pe care o traversează echipa sa. ”Imediat se împlinesc patru luni. E foarte greu. Deci noi nu am luat salariul pe decembrie. E cumva să ții jucătorii… Asta mă gândesc, ce să le spun. Mai sunt câteva zile și să văd ce le mai spun săptămâna asta și pe urmă se trage linie”, a spus Cristian Pustai.

Oficial al echipei din Călăraşi, Ionel Ganea crede că, fără aceste întârzieri, echipa poate ar fi fost deja calificată în play-off, și speră ca Pustai să-i capaciteze totuşi pe fotbaliști pentru ultimul meci al sezonului normal, cu ACS Viitorul.  „Sper că «Profesorul» să reușească să-i mențină concentrați. Problema este să nu dispară și clubul ăsta. Dacă era o lună întârziere poate că echipa era fără griji acum”, a spus fostul internațional, care în trecut a fost chiar antrenor principal la Dunărea, el reușind să o promoveze în Liga 2.

Dunărea Călărași întâlnește, pe teren propriu, duminică, de la ora 15:00, pe ACS Viitorul Târgu Jiu, echipă care are doar un punct avans faţă de Dunărea. Cine câștigă merge sigur în play-off, iar în caz de remiză Dunărea are șanse mai mari să pice în afara primelor șase locuri.

Vizualizări: 910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: