Gura lumii

Bârfele publicate până acum în Pandurul, puţine la număr, ce-i drept, s-au cam adeverit. Din acest colţ de pagină aţi putut afla în premieră despre faptul că Victor Ponta părăseşte Gorjul politic, fapt confirmat oficial zilele trecute. Ponta pleacă să coordoneze campania PSD la Prahova, semn că ştie cât de prost îi merge partidul în Gorj.

• Un alt zvon preluat de noi acum mai bine de zece zile se referea la negocierile purtate de Florin Cârciumaru cu lideri ai PDL. Deşi negat oficial de toate părţile, zvonul are un puternic parfum de credibilitate.

Cu toate astea, sursele noastre susţin că Florin Cârciumaru nu are niciun gând să treacă la Partidul Democrat Liberal. Cel care îşi doreşte asta este de fapt Marin Condescu, liderul sindical având impresia că ar putea controla mai bine PDL Gorj prin intermediul lui Cârciumaru, căruia i s-ar alătura parlamentarii Ruşeţ şi Militaru, ambii foşti lideri de sindicat.

Surse bine informate susţin că Marin Condescu nu negociază transferul lui Cârciumaru la PDL pe plan local, ci la Bucureşti, cu alte Videanu, Berceanu şi alţii. Ca să îl convingă pe primar să meargă la Videanu, Condescu a apelat la acesta să i se alăture în rugăminţile pe care le face la ministru pentru a mai da ceva bănuţi pentru fotbal. Cârciumaru l-a refuzat pe consăteanul său Marin Condescu, explicându-i că el şi Videanu sunt din partide diferite.

• O informaţie importantă care a apărut ieri după-amiază se referea la faptul că membri ai corpului de control al prefectului ar chefui cot la cot cu poliţiştii şi primarul de la Schela, acesta din urmă fiind cel verificat. Faptul că anchetaţi şi anchetatori petrec la un grătar ne suna chiar foarte bine. Din păcate, poliţia a fost mai bine informată decât noi, astfel că ajunşi acolo am mai găsit doar grătarul fumegând. Nici o friptură, nici un vinişor, doar câteva sucuri şi cafele. Şi evident şeful poliţiei, Viorel Caragea, care i-a întâmpinat pe ziarişti cu zâmbetul pe buze şi cu o privire gen: „De data asta, v-am făcut!“. Nu-i nimic, data viitoare!

• Agentul Popescu

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: