Hai Pandurii! Suporterii trec iarăşi munţii!

Defileul Jiului va fi deschis, temporar, în cursul zilei, circulaţiei rutiere pentru a li se permite suporterilor echipei Pandurii Târgu Jiu să se deplaseze spre Cluj-Napoca în vederea susţinerii echipei în primul meci pe care îl joacă în grupele Europa League.

Şeful Secţiei Drumurilor Naţionale din Gorj, Ion Tudor, spune că suporterilor li se va permite să tranziteze Defileul Jiului începând cu ora 9.30. Maşinile acestora vor fi grupate şi vor putea circula prin zonă până în jurul orei 12.00, după care traficul va fi închis din nou.

Circulaţia rutieră este închisă prin Defileul Jiului, pe porţiunea de drum naţional 66 între Bumbeşti Jiu şi Petroşani în zilele de marţi, miercuri şi joi, între orele 9.00 şi 18.00. Aici sunt efectuate lucrări de modernizare a carosabilului, iar şoferii au la dispoziţie rute alternative, prin Valea Oltului, care sunt însă mai lungi cu circa 200 de kilometri. Circulaţia prin Defileul Jiului se desfăşoară greoi chiar şi atunci când nu există restricţiile de circulaţie, pe traseu fiind instalate aproape 20 de semafoare, care dublează, practic, timpul de tranzitare a zonei. Actualele restricţii rutiere sunt valabile până la 1 noiembrie, când, din cauza vremii, drumarii vor întrerupe lucrările de modernizare a şoselei, lucrările urmând să fie reluate în primăvară.

Suporterilor de la Pandurii li s-a mai permis până acum de două ori să treacă prin Defileul Jiului în perioada de restricţii, aceştia deplasându-se la Cluj Napoca pentru a susţine echipa în meciurile preliminare din Europa League, adversare fiind Hapoel Tel Aviv şi FC Braga. Pandurii va juca în această seară în primul său meci din grupele Europa League contra formaţiei ucrainiene Dnepr Dnepropetrovsk. Pandurii îşi dispută partidele din Europa League pe Cluj Arena întrucât la Târgu Jiu nu poate asigura toate condiţiile şi facilităţile impuse de UEFA pentru a disputa meciurile pe teren propriu, suporterii fiind nevoiţi să facă deplasarea de fiecare dată când echipa joacă la Cluj Napoca.

GRUPURI

Un autocar va pleca astăzi la ora 10.00 spre Cluj, la meciul pandurilor. Gorjenii care vor să participe trebuie să se prezinte la stadion la ora 10. Ei trebuie să plătească 50 de lei dus-întors. Sunt disponibile 40 de locuri. Şi Organizația de Tineret a PDL Gorj trimite 50 de tineri la primul meci pe care echipa de fotbal Pandurii Tg-Jiu îl joacă în Europa League.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: