ACS Viitorul, victorie acasă cu Metaloglobus

ACS Viitorul se menţine în apropierea podiumului şi după meciul din ultima etapă cu Metaloglobus Bucureşti. Formaţia antrenată de Cristian Lupuţ s-a  impus cu scorul de 1-0, tehnicianul remarcând că echipa sa este băgată în seamă de cele cu pretenţii la promovare.

ACS Viitorul s-a impus sâmbătă, la Severin, la limită, scor 1-0, în meciul cu Metaloglobus Bucureşti din etapa a 14-a. Cu toate că nu a putut conta pe căpitanul Cristian Oros, ACS Viitorul a reuşit o victorie  prin golul nou-intratului pe teren Vasile Pop, din minutul 82. A fost a cincea partidă consecutivă fără eşec pentru echipa lui Cristian Lupuţ, care a înregistrat în acest interval patru victorii şi o remiză, etapa trecută, la Buzău. Deşi au avut în faţă o echipă aflată în formă, cei de la ACS Viitorul  au pus capăt seriei de şase partide fără eşec a bucureşenilor. Antrenorul Lupuţ a precizat că se aştepta la un meci dificil pentru echipa sa, mai ales că avea absenţa în lot. „Am început jocul mai greoi, un pic timizi, dar am reglat nişte probleme de aşezare la pauză, iar repriza a doua a fost în totalitate a noastră. Am întâlnit un adversar foarte bun. Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu, mai ales că am avut şi două-trei absenţe importante, dar cei care au intrat şi-au făcut datoria. Am un lot echilibrat. Oros a avut o contractură şi nu am vrut să-l forţez. Am vrut să-l menajez, pentru a nu risca sa-l pierdem până la finalul turului. Vlad Rusu va reveni şi el în vreo trei săptămâni. Nu a fost nevoie de intervenţie chirurgicală. Mă bucur că Vasile Pop, care ratase etapa trecută, la Buzău, un penalty, a intrat cu gol”, a spus Lupuţ care şi-a  lăudat jucătorii şi s-a declarat fericit că echipele cu pretenţii bagă în seamă  mai mult  echipa sa: „Mă bucur că am creat un grup unit. Pot spune că sunt un antrenor fericit. Acum, echipele cu pretenţii de promovare încep să ne bage în seamă mai mult, să ne studieze mai atent”.

Cu 24 de puncte acumulate în 14 etape, Viitorul Pandurii se află pe locul 4 în Liga 2, la două puncte în spatele celor de la UTA şi Turris-Oltul. Etapa  viitoare echipa antrenată de Cristian  Lupuţ joacă în deplasare, la Arad, cu UTA.

Vizualizări: 731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: