Mihai Petre, cu lacrimi în ochi după dansul  unei fetiţe de 10 ani

La doar 10 ani, Sara Maria Ardeleanu s-a mișcat incredibil pe scena Românii au talent. Mihai Petre nu a ezitat şi a  apăsat butonul de Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinale. "Sara, tu ești minunea mea sezonul ăsta" a spus juratul considerat  a fi cel mai dur de la „Românii au talent”, la final având lacrimi în ochi.

Copilul care a impresionat cu numărul său a fost inspirat să se apuce de dans de Românii au talent, în urmă cu mai mulţi ani. “Mă uitam la televizor la Românii au talent şi am văzut o balerină care a dansat foarte frumos. Am vrut şi eu să încerc. De la 6 ani le am zis părinţilor că vreau să fac dans. Iubesc ceea ce fac. Muncesc foarte mult, chiar şi 6 ore pe zi. O fac cu drag şi nimeni nu îmi poate lua dansul” a declarat Sara Maria. ”De mică visez să ajung pe scena de la Românii au talent, iar acum simt că-i momentul meu. Poate și pentru că 10 este cifra mea norocoasă. Pe 10 m-am născut, am făcut 10 ani și este sezonul 10 la Românii au talent. Sper să fie cu noroc!”, a spus Sara. care fost trimisă direct în semifinală de Mihai Petre.

Cunoscut ca  fiind cel mai dur dintre juraţii de la „Românii au talent”, Mihai Petre a fost surprins cu lacrimi în ochi după numărul  de dans al micuţei Sara care a fost încurajată de familie să practice dansul. Mama ei este inspector Resurse Umane, dar a făcut dans când era mică, iar tatăl este antrenor de înot.

Smiley a fost profund impresionat după ce a revăzut numărul concurentei de 10 ani de la Românii au talent, Sara Ardeleanu, care a obţinut ultimul Golden Buzz al emisiunii concurs din data de 20 martie. Artistul a scris cu această ocazie un mesaj care a devenit viral. Generatia care va schimba lumea-Romanii au talent”, a scris Smiley pe contul personal de facebook.

Vizualizări: 1,525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: