Handbalistele au șansa de a încheia anul neînvinse

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu ar putea încheia neînvinsă acest an, respectiv meciurile de campionat programate din tur, dacă va obține o victorie în acest week-end. În ultima confruntare oficială din acest an gorjencele joacă în deplasare, la CS Arena Târgu Mureş.

Neînvinse de șapte etape și fără nici un joc pierdut în acest sezon, jucătoarele pregătite de Liviu Andrieș au șansa de a încheia anul fără eșec în acest sezon. O victorie în deplasarea de la Târgu Mureș le este la îndemână, mai ales că sunt echipa favorită și la acest meci dar și la promovarea în Liga Florilor.

”Am zis că o luăm pas cu pas şi trebuie să ne continuăm drumul, un pas important l-am făcut etapa trecută, când am câştigat la Cluj. Trebuie să le ţinem pe fete determinate şi concentrate. Încă e un drum lung, nu am obţinut decât șapte victorii. Mai este mult de jucat, dar trebuie remarcat faptul că fetele au fost motivate şi suntem pe un drum bun. Sunt convins că în iarnă vom intra cu 8 victorii din 8 şi acest lucru trebuie să ne facă să ne pregătim cât mai bine, pentru că ne așteaptă etape importante pentru a ne duce la îndeplinire obiectivul pe care ni l-am propus la finalul acestui campionat”, a spus antrenorul echipei din Târgu Jiu înaintea acestui ultim meci din acest an.

CSM Târgu Jiu ocupă locul doi în clasamentul Grupei B dar la egalitate de puncte cu Gloria Bistrița 2, echipă care nu are drept de promovare fiind formația satelit a echipei cu același nume din prima ligă.

Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: