Găman: Victoria este obligatorie cu Gilortul

Pandurii Târgu Jiu are un meci acasă în etapa a 13-a iar gorjenii sunt deciși să nu mai rateze victorie. Antrenorul Mario Găman consideră că echipa trebuie să câștige următorul meci din campionat și să înceapă să urce din nou în clasament.

Pandurii va avea un adversar din Gorj în următoarea etapă, urmând să joace pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu cu Gilortul Târgu Cărbunești. Gazdele sunt favorite în acest joc deși rezultatele din ultimele etape nu au fost cele așteptate.

Chiar dacă nu are nici o victorie cu echipa în acest retur, antrenorul pandurilor a precizat că nu se teme pentru locul de play-off al echipei. ”Nu îmi e frică, pentru că eu sunt ambiţios şi cred că nu putem să ratăm victoria la nesfârşit după un joc bun. Din păcate, dacă nu eşti concentrat şi nu eşti acolo la fiecare secundă, poţi să ai şi asemenea probleme. Nu mă gândesc la lucrurile acestea, sunt pozitiv şi sunt convins că o să ne descurcăm din ce în ce mai bine”, a spus Găman la Accent Tv, recunoscând că e îngrijorat că echipa nu a avut rezultate bune: ”Este îngrijorător, mai ales când ai făcut două egaluri cu echipe sub valoarea ta şi la penultimul meci ai luat gol la ultima fază. A venit şi prima înfrângere, dar pentru mine la fel era catalogat şi egalul. Este mult de muncă, ştiam că aşa va fi, ne asumăm şi începând de vineri, sperăm să intrăm pe făgaşul normal. Victoria este obligatorie cu Gilortul”.

Partida dintre Pandurii și Gilortul este programată vineri, 19 noiembrie, cu începere de la ora 14:00.

Vizualizări: 493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: