Handbalistele CSM Târgu Jiu aşteaptă cu nerăbdare reluarea campionatului

La echipa feminină de handbal a CSM Târgu Jiu starea de spirit este bună şi toată lumea aşteaptă cu nerăbdare reluarea campionatului. Spre deosebire de echipa baschet, la handbal nu s-au pierdut jucătoare dar o posibilă reluare a jocurilor va fi decisă de federaţie.

 Antrenorul Liviu Andrieș a precizat că reluarea campionatului este decizia FRH şi dacă se va relua handbalistele aşteaptă cu nerăbdare, pentru că iubesc mult ceea ce fac şi vor să încheie acest sezon, care a fost chiar unul foarte bun pentru handbaliste. În lipsa antrenamentelor oficiale, fiecare sportiv al clubului se antrenează singur, după un program individual, fie stabilit împreună cu antrenorul, fie după propriile reguli. Este o perioadă care le pune la încercare motivaţia de a rămâne în formă. Antrenorii clubului sunt și ei într-o situație fără precedent. Aceștia țin legătura cu fiecare jucătoare în parte și încearcă să treacă împreună peste această situație. Într-o astfel de situație se află și antrenorul echipei de handbal feminin a CSM Târgu Jiu, Liviu Andrieș care se află acasă în această perioadă de izolare, ca orice om responsabil, spune antrenorul handbalistelor senioare.

În ceea ce priveşte impactul pe care îl are această perioadă asupra sportivilor şi  cum pot depăși această situație, Andrieş crede că este destul de mare. „Impactul asupra oricăruia dintre noi este destul de delicat și în special pentru sportivi. Ei au o activitate foarte intensă în viata de zi cu zi, cu antrenamente zilnice. Ce este de făcut? Să așteptăm liniștiți în casă până la ridicarea interdicției. Țin legătură cu fetele, le-am spus ce trebuie făcut în perioada asta, un program de pregătire individuală, dar și ele conștientizează situația în care ne aflăm și se pregătesc individual. Sper să trecem cu bine peste această situație, mai facem un program de pregătire care să ne țină în formă, activi și pozitivi pentru că această situație nu ține o veșnicie”, a spus Andrieş care nu ştie încă dacă se va mai relua campionatul: „Reluarea campionatului este decizia FRH, iar dacă se va relua noi așteptăm cu nerăbdare, pentru că iubim mult ceea ce facem”.

Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu se află pe poziţia a treia în clasamentul Diviziei A, având evoluţii lăudabile mai ales în meciurile contra primelor clasate, fiind şi singura formaţie care a învins liderul seriei.

Vizualizări: 339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: